O servisu
Dom > O nama > O servisu

Naša usluga je

1. Dobro obučeni i profesionalni prodavci su spremni odgovoriti na sva vaša pitanja i riješiti probleme. Vaš upit će biti odgovorjen u roku od 24 sata i onlajn servis je stalno dostupan. Nakon razumevanja kompletnih zahteva, mi ćemo obezbediti proizvode u skladu sa specifikacijama, ili će naš tim preporučiti prilagođeno rešenje, uključujući najbolji dizajn, materijal, veličinu itd. ...

2. Obezbedićemo ponudu na osnovu vašeg zahteva. Molimo vas da uključite detaljne zahteve / specifikacije uključujući materijal, veličinu, debljinu, boju ... kada nam pošaljete zahtev. Ako detaljni zahtevi nisu dostupni, možemo da pružimo našu preporuku na osnovu dostupnih informacija.

2. uzorci su spremni za isporuku za 10 dana. Masovna proizvodnja zavisi od količine i potrebe štampanja. Obično, za proizvode bez štampe, potrebno je brzo kao 5 radnih dana nakon prijema depozita; Za one odštampane, traje 5 dana za pripremu cilindara i brze kao 10 do 15 dana za masovne produkcije. Automatska proizvodna linija garantuje visoku efikasnost proizvodnje i osigurava blagovremenu isporuku

3. Od sirovine do kompletiranih proizvoda, svi procesi su pregledani od strane dobro obučenog osoblja za kontrolu kvaliteta. Kvalitet proizvoda je garantovan dobro dizajniranim procesima i procedurama, stručnim osobljem i najsavremenijom naprednom opremom. Ako kvalitet ne odgovara vašim standardima, kako je navedeno u ugovoru, mi ćemo ponovo proizvesti vašu narudžbu po našem trošku.


Naše prednosti

1. Odličan oštri i živopisni efekat štampe do 10 boja.

2. Razni materijali, opcije za ekološku ambalažu i povoljne cene

3. Napredna oprema i tehnologija, na vreme isporuke

4. Kvalitetni proizvodi prema QS, SGS, ISO i FDA standardu

6. Odlična usluga pre prodaje i usluga nakon prodaje, Visoka reputacija u ovoj liniji

7. Enthusiastic, znati i iskusan tim


Često Postavljena Pitanja

P1: Da li ste proizvodjač kesa za pakovanje ili trgovinsko preduzeće?

A1: Mi smo proizvođač i imamo svoju tvornicu koja se nalazi u Zhejiang, Kina.

P2: Koji su vaši glavni proizvodi?

A2: Naš glavni proizvod sadrži fleksibilnu plastičnu ambalažu, koja pokriva gravure štampu, filmsko laminiranje i izradu vreća.

P3: Možete li nam pomoći da odlučimo o najpovoljnijem filmu koji treba da pakujemo naše proizvode u BAGS?
A3: Naravno. Predložićemo vam najpovoljniju i isplativu materijalnu strukturu za vas. Takođe procenjena veličina vreća može se savetovati prema vašoj potražnji, ako ne znate točno izmerenu veličinu. Slobodno nas kontaktirajte.

P4: Koje su informacije da vam kažem da li želim da dobijem pun citat?

A4: Uopšteno nam je potrebno informacije u nastavku da citiramo: (1) Vrsta torbe (2) Veličina materijala (3) Debljina (4) Boje za štampanje (5) Količina. Dobrodošli u vaš upit.

P 5 : Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

A5: Posle potvrde cene, uvek smo srećni da vam pošaljemo uzorke da proverimo naš kvalitet, samo treba da platite ekspresni teret.

P6: Možete li mi pomoći da dizajniram moje umetničko delo? Kada kreiramo svoj dizajn umetničkog dela, kakav je format za vas?
A6: Obično možete zatražiti našu besplatnu podršku za bilo koje pitanje vezano za dizajn vašeg umjetničkog djela. Potreban vam je dizajn umjetničkog djela u mekoj kopiji kao što je AI format

P7: Kao štampanje vreća / filmova, možete li obezbediti dokaze za štampu za naše torbe / filmove za referencu.
A7: Naravno, nakon dobijanja dizajna vašeg dela, mi vam nudimo dokaze za štampanje da biste potvrdili prije proizvodnje.

P8: Ako želim da naručim od tebe, koji je MOQ ovog filma?

A8: Obično je MOQ plastične folije 6000 kvadratnih metara. MOQ torbi zavisi od vaših specifičnih zahteva. Takođe prihvatamo probne naloge da testirate tržište ispod MOQ-a.

P9: Imate li kontrolu nad proizvodima?

A9: DA, imamo strogo standardnu inspekciju u svakom koraku proizvodnje i proverimo da li su proizvodi kvalifikovani prije isporuke

P10: Koliko dugo mogu očekivati dobijanje uzorka / kupljenih proizvoda

A10: uzorci će biti spremni za 8 dana. Za prilagođene proizvode potrebno je 10-15 dana. Međutim, ako je hitno, možemo žuriti.

P11: Kako šaljete proizvode?

A11: Po moru; Po ekspresu, kao što su DHL, Fedex, TNT, UPS itd. prema zahtevima klijenta.