O nama
Dom > O nama

U avgustu 2013. g. Alex Zhang, paker sa više od 15 godina iskustva u ambalažnoj industriji, osnovao je JiaXing Mingyue Packaging Materials Co., Ltd. sa svojom ljubavlju i entuzijazmom za industriju štampe i ambalaže i optimizmom o tržišnim izgledima .


Mingyue se nalazi u gradu Tongxiang, provinciji Zhejiang, poznatom po bogatoj zemlji, kući svile, a država o legendarnoj kulturi. Sa Šangajom na njenom istoku, Hangžu na zapad, promet je vrlo zgodan.


Specijalizovani smo za projektovanje, proizvodnju, prodaju i servisiranje kompozitnih fleksibilnih ambalažnih materijala. Naši proizvodi uključuju, ali nisu ograničeni na: ambalažu za hranu, kozmetičku ambalažu vrhunskog kvaliteta, kozmetičku ambalažu, elektroničku ambalažu. Kompanija je opremljena naprednim brzo gravitacionim mašinama za štampanje, mašinama za brzo sušenje, brzim slitterima, mašinama za zipper vrećice i velikim brzinskim mašinama od osamougaone vrećice, mašinama za kontrolu. Mingyue je dobio QS, ISO9001, FSSC22000 i druge srodne sertifikate, i dobio je kao Zhejiang visokotehnološki R & D centar i Zhejiang nauku i tehnologiju preduzeća.


MINGYUE ima preko 100 zaposlenih. Većina njih ima više od 5 godina iskustva u ovoj oblasti, a 40% njih ima višu školu. MINGYUE se fokusira na obuku i razvoj kadrova i pruža široku razvojnu platformu za osoblje.


"Kvalitet je prvi, Trust je baza" - obavezujemo se da uspostavimo dugoročno partnerstvo sa kupcima širom svijeta. Proizvodi su široko prepoznati od strane klijenata. Dobrodošli u posetu našoj fabrici kada ste pogodni.


Vizija preduzeća: Da se stvori globalni profesionalni proizvođač fleksibilne ambalaže

Poslovna filozofija: Tržišno orijentisana, Prvo kvalitet, pružajući klijentima zdrava, ekološka, održiva rešenja za pakovanje

Preduzetnički duh: jedinstvo i napredak, inovativan i pragmatičan


工厂大门a.jpg


about mingyue.jpg


about mingyue.jpg