Znanje
Dom > Znanje > Sadržaj
Vijek trajanja filma
- Apr 09, 2018 -

Patchwork je suviše uski film sastavljen od više uskih spojeva, u spojevima radi povećanja površine za vezivanje i poboljšanja jačine vezivanja. Ako je šava suviše usko, pukotine će biti prouzrokovane kada se područje lepljenja povuče.

Posle pritiskanja filma da pokrije film na velikom pokrivaču zgrade, odmah će ga pritisnuti laminacijskom linijom. Uopšteno govoreći, svaka 1-2 skela povlači liniju laminiranja, a elastičnost linije treba da bude umerena. Istovremeno, jednostavna vetrobota je podešena na strani vetrova.

Oštećenje filma Film za popravak se lako ošteti tokom upotrebe i skladištenja, a za vrijeme prekida može se koristiti privremena popravka. Postoje dva načina: Prvo, metoda dodataka za vodu, očistite oštećeni prostor, isecite tanku foliju bez rupa koja je nešto veća od slomljenog mesta i stavite vodu na rupu, ispuštate vazduh između dva filma, pritisnite nivo Da, drugi metod je metod izrade papira, a poljoprivredni film je malo oštećen. Nakon što je papir namočen vodom, vlaga se pričvršćuje na oštećeni deo. Generalno, može se koristiti oko 10 dana.

Rušenje oštećenog filma nakon upotrebe metode stalnog popravka. Deblji film je oštećen i može biti prekriven filmom iste teksture i povezan sa tankom linijom. Takođe možete oprati oštećeni prostor, pokrivati rupu pomoću nešto većeg filma, a zatim pokrivati 2-3 sloja novina, koristiti gvožđe da nežno pritisnete duž interfejsa, dva filma se zagrevaju, nakon hlađenja će se držati na Together, ovaj metod se naziva vruće zakrčenje. Pored toga, postoji metoda popravke plastike. Očistite rupu oko rupe i nanijete ga posebnim lepkom. Nakon 3-5 minuta, uzmite komad filma sa istom teksturom i držite je na njoj. Nakon što je lepak suv, on će se držati. Metoda za dopunjavanje toplote i metoda za dopunjavanje gela imaju dobre efekte na film, a metoda šivenja ne samo što curenja vazduh, već i lako se otvara, a bolje je ne koristiti deblji film za teksturu.